Anne Beate Nisser

Dansk design i smukke gaveæsker. Kendes på de søde blytræsko og de fint syede kjole- og buksesømme. Mange forskellige og nye hvert år.

Samlerobjekt. 
Pr. stk. 149,-

Vægterdrengen

 

Vægterdrengen skal sørge for at holde ro og orden blandt nisserne om natten - og lyse vej for dem, som er faret vild. Heldigvis er nisserne jo et fredeligt folkefærd - og det er sjældent, at det kommer til klammeri. Oftere må han lyse vej for en nissemø - som skal finde vej hjem en sen nattetime.....

Herregårdsdreng med kæphest

 

Herregårdsdrengen har fået en kæphest i julegave og da nisser ikke er vant til legetøj - ja, så er alle de andre drenge grønne af misundelse.

Herremand med nissenyt

 

Nisserne har fået deres egen avis, Nissenyt.
Mange nisser er ikke så gode til at læse. De kan bedre lide at lege, men Herregårdsmanden har gået 3 år i nisseskole, så han er vældig stolt, når han kan læse op for de andre nisser.

Mand med juleeventyr

 

Nissefar har fundet den store juleeventyrs bog frem, og i juletiden bliver der hygget hver aften med højtlæsning, juleøl og nissegrød.

Brændedrengen

 

Selvom naturnisserne lever lidt primitivt - så kan de godt lide at have et stort bål at varme sig ved. Og brændedrengen er i skoven hver dag for at samle brænde, som han bærer hjem i sin rygkurv.

Musikpigen

 

Den lille herregårdspige bruger næsten al sin fritid på at øve sig på sin fløjte. Hun har kunnet læse noder, siden hun var ganske lille, og det er selvfølgelig julemelodierne, hun holder mest af.

Kone med peberkagemand

 

Nissemor er ved at blive avanceret i sin bagning. I år har hun kastet sig ud i at lave peberkagemænd - og det er da egentlig gået meget godt, ikke? Børnene er selvfølgelig med, når der skal bages - og de ELSKER det.

Hæklepigen

 

Hun har netop lært at hækle, og nu ser man hende ingen steder uden sit hækletøj. Hun arbejder på et sengetæppe, som hun har tænkt sig at forære sin bedste ven, tømrerdrengen.

Gardertrio

 

Tre gardersoldater med deres musikinstrumenter. Alt er naturligvis håndlavet.

Mini snemands sæt